Informatie

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over onze diensten en hoe wij te werk gaan met uw woning of bedrijf? Neem dan direct telefonisch contact met ons op voor een afspraak of stuur ons een email met alle gegevens over u bedrijf en wat uw wensen zijn. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een bezoek te brengen aan uw woning, kantoor of bedrijf om samen met u de bekijken en te bespreken wat de beste mogelijkheden zijn voor de reiniging en schoonmaak van deze. Wij geloven in een milieuvriendelijke schoonmaak en reiniging van bedrijven en woningen waarvoor we altijd proberen zo min mogelijk chemische producten te gebruiken wat ook voor u kostenbesparend kan zijn en tevens voor een gezondere werkomgeving kan zorgen.

Wij maken gebruik van innovatieve technologieën en werken meestal met osmose water op hoge druk of demi water op hoge temperatuur die het onderhoud van uw vloeren en meubilair garandeert zonder deze te beschadigen. Ditzelfde geld ook voor glasbewassing zowel voor de binnenzijde als buitenzijde van de ramen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het menu aquablast.

cbdolieDaarnaast zorgen we ook voor calamiteiten diensten dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Storm, brand en waterschades kunnen niet voorzien worden en kunnen op ieder moment van de dag optreden. Hiervoor hebben we een speciaal nummer voor u waar we 24 uur per dag aanwezig zijn en onze ploeg altijd voor u klaar staat wanneer dit nodig mocht zijn om u snel hulp te bieden. Wij helpen u met de schoonmaak van rook en roetschade bij brand, waterschade bij overstromingen en lekkages en stormschade. Hierbij zorgen we er dan tevens voor dat de vervolgschades zo min mogelijk zullen oplopen door u op een professionele wijze hulp, schoonmaak en reiniging te bieden. Ook hier maken we weer gebruik van osmose en demi water, hoogwerkers wanneer dit nodig mocht zijn en hoge druk technologieën.

Waarom voor Schoonmaakbedrijf van Wielinck kiezen? Omdat we simpelweg de beste zijn op het gebied van schoonmaak en reiniging. Onder het menu “Diensten” kunt u alle diensten vinden die we met liefde en plezier op een professionele wijze voor u verrichten en waarvoor we de meest geavanceerde technologieën en apparatuur gebruiken die u nergens ander zult vinden, wat tevens de reden is waarom u bij ons in goede handen bent met alles wat met de schoonmaak van uw woning of bedrijf te maken heeft.